Primul Targ de Turism al Bucurestiului

Print Friendly, PDF & Email

27-29 aprilie 2018 la Sala Palatului, in cadrul Targului de Turism al Bucurestiului, vizitatorii vor avea ocazia sa se intalneasca cu super oferte turistice, circuite, vacante pentru odihna si relaxare, turism pentru sanatate, tuism de aventura, turism de lux, turism religios, turism rural, agroturism, balneoturism, rent-a-car sau asigurari de calatorie.

Targuri sunt multe si de tot felul insa acesta credem ca are toate ingredientele pentru un eveniment de succes: este organizat intr-o locatie central (Sala Palatului), este week-end si la acea data cu siguranta va fi “primavara”, iar intrarea este LIBERA.

Pe langa toate acestea, in aceeasi locatie si in aceeasi perioada va avea loc si targul “GUST DE ROMANIA”, care aduce in fata publicului vizitator marci inregistrate de mancaruri si bauturi traditionale, autentice, de cosmetice si produse naturiste.

Producatori autohtoni isi vor prezenta marfurile intr-o forma originala si veti avea ocazia sa vizitati case de vacanta din lemn, in miniatura, reprezentand toate zonele etnografice. Asadar, nu vorbim doar despre un targ de turism ci si o expozitie pentru cei interesati de traditiile romanesti.

Toti participanti la Targ vor fi imbracati in costume populare traditionale, marcand, astfel, prin port si prezentarea produselor, evenimentele care se desfasoara in acest an centenar.

Programul de vizitare este 10.00-18.00, de vineri pana duminica 27 – 29 Aprilie 2018, iar intrarea este libera pentru ambele evenimente.

Evenimentul este organizat de Asociatia Presei de Turism si reuneste in cadrul sau Agentii de Turism, tour-operatoare si revanzatoare, care comercializeaza pachete de servicii de turism, grup sau individuale, corporate, unitati administrative care incurajeaza activitatea turistica de relaxare, sanatate, welness-spa, tabere scolare si de creatie, inchirieri autocare, rent-a-car, asigurari.

Invitatia fiind lansata, te asteptam cu bratele deschise! Pana la Targ, pe 27 aprile te invitam sa vizitezi evenimentul si pe Facebook, aici.


Lasă o impresie sau un comentariu

One thought on “Primul Targ de Turism al Bucurestiului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*