“SuperShe” – prima insulă destinată exclusiv femeilor

Print Friendly, PDF & Email

Când Kristina Roth a început planurile pentru o afacere, știa că dorește să investească într-un spațiu în care femeile s-ar putea relaxa și interacționa. Părea că femeile pe care le-a întâlnit în viața de zi cu zi au fost depășite de stres și de sentimentul de izolare, iar ea iși dorea să rezolve această problemă.

“Femeile trebuie să-și petreacă timpul cu alte femei. A fi în concediu cu bărbații poate determina femeile să devină retrase, chiar dacă folosesc un ruj sau un machiaj. Vrem ca Insula SuperShe să le ăncarce bateriile, să fie un spațiu sigur în care femeile se pot reinventa pe ele însele dar și dorințele lor. Un loc in care te poți recalibra fără distrageri” spune Kristina.

Zis și făcut: cu acestă idee în minte, a cumpărat o insulă situată în largul coastei Finlandei, creând o “stațiune”  pe care a botezat-o  “SuperShe” (Super Ea – în traducere), refugiul privat fiind o destinație adresată exclusiv femeilor. Insula a fost cumparată în septembrie 2017 și potrivit materialelor publicitare, petecul de pământ de 8,4 ha, este o oaza in care femeile sunt invitate sa “respire aer curat, să înoate în mare și să doarma sub stele”. Pentru eventualii doritori, e bine de știut că prețul unei șederi de o săptămână va fi în jur de 3.500 $. Doritoarele se pot înscrie aici: https://supersheisland.com 🙂

Una dintre cele patru cabine principale disponibile pentru inchiriere la SuperShe.

Călătoarele vor trebui, de asemenea, să renunțe la vicii. Refugiul insulei se concentrează asupra sănătății emoționale și fizice a femeilor și, ca rezultat, este un mediu fără “substanțe”. În viitor, Roth speră că ideea ei se va multiplica pe tot globul și va deveni mai accesibilă pentru toate femeile care au nevoie de o evadare din cotidian. 

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*