Romanian Digital Travel Conference – ediția a V-a

Print Friendly, PDF & Email

Unul dintre cele mai importante evenimente dedicat industriei turismului, Romanian Digital Travel Conference (RDTC), a ajuns la ediția a cincea. Ca și în anii trecuți, evenimentul este dedicat dezvoltării afacerilor din turism, prin intermediul instrumentelor de marketing.

Până acum.

In edițiile precedente, companii de top și oameni importanți din turism au prezentat strategii eficiente de marketing online și digital, adaptate la profilul unui business local de turism (agenții, unități de cazare, transportatori, furnizori de servicii conexe, șamd). Participanții au descoperit astfel cum să folosească cele mai recente instrumente (gratuite sau foarte accesibile) pentru a-și promova eficient serviciile către publicul direct interesat.

Până acum, evenimentul a adunat la aceeași masă un grup important de specialiști în tehnologie și marketing cu o bogată experiență pe nișa turismului românesc. Aceștia au vorbit despre experiențele proprii și au ajutat participanții să rezolve o serie din problemele existente în industrie. De asemenea, invitații au prezentat numeroase studii de caz cu un ridicat grad de aplicabilitate.

Acum.

Conferința se va concentra în cea mai mare parte pe publicul format din reprezentanții agențiilor de turism, acest lucru permițând experților invitați să fie cât mai la subiect și să prezinte studii de caz cât mai relevante. Această decizie a fost luată în special datorită participării masive a agențiilor de turism în anii trecuți: 81% în 2016, 90% anul trecut.

Cine?

Printre specialiștii de anul acesta se numără: Alexandru Hodoiu (Travelport), Cristi Ignat (Canopy), Mădălina Pangrate (Google), Andrei Savin (DCS Plus), George Cioceanu (TravelFuse), Anita Panait (Brandelligence), Raluca Muresan (Trip to Romania), Mădălin Măncilă (concediu.com). Dintre subiecte menționăm: tehnologie b2b si b2c, google adwords cu date statistice direct de la Google Romania specifice, focusate pe turism, customer service, etc.

Organizatorii evenimentului sunt Eventur si Friends 2.0

Unde și când?

Romanian Digital Travel Conference se desfășoară la hotelul Sheraton din București, în 8 mai, de la ora 9:00. Locurile sunt limitate iar înscrierile se pot face aici.

 

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*