Trimite-o pe Carmen in India cu Kerala Blog Express

Print Friendly, PDF & Email

Mmmm… simtiti??? Arome  nemaintalnite… sariuri fluturand in vant… culori naucitoare… temple unde credinciosii intra in transa… zei in fiecare casa. Si multimi atat  de mari de oameni cat nici macar nu ai banuit vreodata.  Intr-un cuvant: India!

O tara controversata, cum nu e alta in lume. O religie care a influentat istoria omenirii, o cultura care probabil nu va disparea niciodata, un popor atat de sarac incat lupta pentru supravietuire  e  chiar viata insasi, un loc atat de vast incat te pierzi numai gandindu-te ca vei pleca intr-acolo.

De ce vreau sa merg in India? Gasiti aici cele 10 motive Dar acum voi adauga inca unul, foarte personal: provocarea Kerala Blog Express.

Ce este Kerala Blog Express?

Kerala Blog Express  este o experienta oferita de Biroul de Turism al Keralei si care se petrece de fapt intr-un autocar. Sau cu un autocar. Un autocar plin cu 30 de nebuni, dornici de cunoastere, de plimbare, de aventura si cu limbarita la pix, la tastatura sau la camera. Adicatelea blogeri, vlogeri, influenceri si alti asemenea. Ei se vor urca intr-un autocar trasnit colorat si fitos care ii va purta intr-o minunata aventura prin tinutul Keralei, alintat Tinutul Zeului sau Tara lui Dumnezeu pentru noi, astia de alta religie. Dupa peregrinari si provocari pe care cu siguranta le vor dovedi,  frumosii nebuni ai internetului vor raspandi in lume povestile lor despre aventura in sine si despre frumusetile Keralei.

Foto: Kerala Blog Express

Kerala Blog Express se afla la a sasea editie. Daca pana acum acest eveniment se adresa influencerilor internationali, anul acesta s-a schimbat macazul: turul se va face cu doua autocare: unul cu invitatii internationali si unul cu blogeri indieni. O idee  absolut geniala, dupa parerea mea!

Va veti intreba desigur de ce ar vrea o fata ca mine sa fie in acel autocar. Ei bine, atat va zic: vreau sa simt aromele Keralei, vreau sa ii vad soarele si apa, vreau sa ii miros florile si sa ii cunosc oamenii. Vreau sa vad apusurile si rasariturile acestui tinut, vreau sa fiu inconjurata de mirodenii si de zambete, vreau sa savurez gustul libertatii si a calatoriei fara griji, lucru care nu mi s-a mai intamplat de foarte mult timp.

Foto: wikipedia.org


Foto: wikipedia.org

Si mai presus de toate, mi-e dor de India. De India aceea unde fiecare clipa e o lupta, unde vacile sunt considerare animale sfinte si traficul se opreste ca sa treaca ele strada, unde paunii se plimba nestingheriti prin lanurile verzi si templele sunt la fiecare colt de strada. Unde modernul se lupta cu prejudecatile si mizeria si unde ori o iei la goana fara a mai privi vreodata inapoi ori te indragostesti devinitiv, dorindu-ti sa revii, din nou si din nou. Asa cum mi s-a intamplat mie.

Foto: outofoffice.com

Asa ca, dragilor, va conjur sa ma ajutati sa  prind afurisititul de autocar colorat!

Ce trebuie sa faceti?

Sa ma nominalizati pe pagina oficiala a Kerala Blog Express: Keralablogexpres.com/nominate

Name: Carmen Dima

Email: Carmengabrieladima@gmail.com

Social media channels: https://www.SaCalatorim.ro

si https://www.facebook.com/SaCalatorim.ro/

 

De ce sa ma nominalizati?

Pentru ca va voi aduce in dar cele mai frumoase povesti pe care le-ati citit vreodata despre India. Si pentru ca, odata cu mine, veti urca si voi in acel autocar trasnit si veti porni la drum. In inima mea, este destul loc pentru toti cei care ma nominalizeaza!

Ce ziceti, facem targul?  Contez pe voi?  Ma trimiteti in India?  Strigam cu totii TINE AUTOCARUL SA URCE  SI CARMEN ???

 

 

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*