SaCalatorim.ro

Du-te gratis cu avionul la mare!

Print Friendly, PDF & Email

Paradis Vacante de Vis te invită începând cu 18 iunie să vii gratis cu avionul la mare! Poate parea greu de crezut ca o agenție de turism din Constanta lansează primele curse interne pe Litoralul românesc cu plecări din Cluj, Timișoara și Iași dar chiar așa e. Și… nu vorbim de orice agenție ci de Paradis – Vacanțe de Vis, aflată la aniversarea a 16 ani de existenţă, cel mai mare touroperator din România pentru litoralul românesc al Mării Negre, una dintre cele mai serioase agenții de turism românești.

Cursele, operate cu o aeronavă de 120 de locuri a Blue Air, vor avea loc în fiecare duminică din Timişoara și Cluj-Napoca, iar în fiecare luni, din Iaşi. ”Turiștii vor fi preluați de la aeroportul Mihail Kogălniceanu (Constanţa) şi duşi la hotelurile în care sunt cazaţi, cu însoţitor pentru fiecare mijloc de transport. Cei care aleg să meargă la mare cu avionul vor plăti 100 de euro în plus pentru pachetul turistic, care include zbor dus întors şi transfer”, a precizat Aurelian Marin, directorul general al agentiei Paradis.

Și ca și cum toate acestea nu erau de ajuns, tocmai ce am aflat de oferta specială pe care au lansat-o:

Vino gratis cu avionul la mare!

 

In momentul de față, oferta include 20 de hoteluri de pe Litoral  – de la 3 la 5 stele, in Mamaia, Eforie Nord, Jupiter, Neptun, Cap Aurora si Venus, cu prețuri pornind de la 200 euro / persoana la jumătatea lunii iunie într-un hotel de 3* în Eforie Nord. Daca sunteți fani ai regimului all inclusive, e bine să știți că 13 din cele 20 de hoteluri din ofertă sunt cu un astfel de regim. Oferta completa o găsiți aici.

Oferta este valabilă pentru inscrieri în luna mai (pentru orice perioadă a verii) și este disponibilă online, pe site-ul mai sus amintit al agenției dar și la majoritatea agențiilor de turism din țară. Nu trebuie decât să cereți: “La mare, cu avionul, gratis!”

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Close