Concurs: câștigă 3 nopți de cazare în Mamaia de 1 Mai

Print Friendly, PDF & Email

Declarăm deschis sezonul concursurilor și ce mod mai frumos de a deschide acest sezon decât alături de prietenii noștri de la Paradis Vacanțe de Vis, pentru a sărbători al doilea an de curse charter / zboruri pe litoral (afla mai multe aici).

Hotel Victoria*** Mamaia

Imaginați-vă 3 nopți de cazare pe litoralul Mării Negre, in Mamaia, hotel Victoria***, relaxare alături de persoana iubită, briza mării, plaja aproape pustie, aglomerație moderata! Se mai poate dori ceva?

Da!!!

Bonus: o intrare dublă la ParadisLand în Neptun – primul parc de aventură de la malul mării, unde îți pot petrece timpul inteligent în orice anotimp deoarece: mișcarea in natura inseamna sănătate, competiția stimulează inteligența și joc-ul alături de persoana iubită întărește și consolidează relația! Pe cuvânt!

Ce trebuie să faci pentru a participa:

1. Să ne lași un comentariu la sfarsitul articolului, spunându-ne cu cine ai vrea să petreci cele cele 3 nopti pe litoralul Mării Negre SAU cu cine ai vrea să bei o bere pe plajă, sau… ce vrei tu. Conteaza doar să “taguiești” in comentariu cel putin două nume. Ca sa poti face asta corect (tag nu doar mentionat doua nume) trebuie sa fii conectat la contul tau de Facebook intr-o alta fereastra.

și

2. Să răspunzi la întrebarea: “Care este agenția de turism care organizează al doilea an consecutiv curse charter pe litoralul românesc?”


Ca să nu existe dubii, la finalul articolului vei vedea ceva similar cu imaginea de mai jos, semnalizat cu o săgeata maaarrreeee și roșie. Noi am completat și răspunsurile (doar ca exemplu, voi treceți răspunsurile voastre!).

Daca nu reusesti sa taguiesti doua persoane in acest fel, te rugam sa o faci in postarea de pe pagina de facebook, adica aici.

Ca să îți sporești șansele de câștig, poți participa de cate ori dorești, atâta timp cât de fiecare dată vei menționa alte două persoane. Dacă ești un prieten de nădejde, dă și un share concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 22 – 26 Martie 2018, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat pe data de 28 Martie si va fi ales prin tragere la sorti cu ajutorul aplicatiei Random.org

Premiul consta exclusiv în cele 3 nopți de cazare cu mic dejun pentru 2 persoane în cameră dublă plus două intrări la ParadisLand Neptun și nu se poate preschimba în bani.  Câștigătorul are la dispoziție 5 zile dupa ce este anunțat să ia legatura cu noi și să se decida asupra perioadei  de călătorie dorite, perioadă care va fi subiect și al disponibilității hotelului. Cele 3 nopti de cazare trebuie să fie consecutive!


Participă la concurs aici

Lasă o impresie sau un comentariu

6 thoughts on “Concurs: câștigă 3 nopți de cazare în Mamaia de 1 Mai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*