Concursul câștigă 3 nopți de cazare în Mamaia de 1 Mai și-a desemnat câștigătorii

Print Friendly, PDF & Email

După o săptămână în care oricine a avut șansa de a câștiga trei nopți de cazare la Hotel Victoria de 1 Mai oferite de către partnenerii noștri de la Paradis Vacanțe de Vis, iată că șansa a zâmbit unuia dintre voi.

Ce era de făcut? Pur li simplu de taguit doi prieteni și de menționat numele agenției care oferă premiul. A fost mai greu decât am anticipat dat fiind că aproape jumate dintre răspunsuri nu au fost  validate. De ce? Fie nu au taguit două persoane, fie nu au menționat numele agenției. Ei, din greșeli se învață și data viitoare vor fi cu siguranță mai puține erori.

Cum am procedat? Am întocmit o listă a participanților validați (97 răspunsuri corecte) iar aplicația random.org ne-a dat numărul câștigător așa cum se poate observa în imagini.

Așadar, numărul extras a fost 81 iar persoana cu nr 81 în lista participanșilor este IULIA IONIȚESCU. Felicitări!

Câștigătorul are la dispoziție 5 zile pentru a intra in legătură cu noi (până în data de 2 aprilie) printr-un comentariu aici sau printr-un email aici.

Va asteptam la urmatoarele concursuri si nu uitati ca puteti merge toata vara pe litoralul romanesc alaturi de un partener de incredere, Paradis – Vacanțe de vis, inclusiv cu avionul din Cluj, Oradea sau Timișoara. Mai multe informații aici.

 

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*