Concert Metallica si un weekend la Viena

Print Friendly, PDF & Email

Sunt fan inrait Metallica, ce sa fac? Am crescut cu ei, m-am indragostit cu si de ei, acum doar mai las boxele sa urle uneori, spre disperarea vecinilor.

Cand am auzit ca vor concerta in Romania, am sarit in sus de bucurie. dar peste o ora am si intrat in depresie, cand s-au terminat biletele pentru muritorii de rand. Nu imi pot permite si nici nu vreau sa dau sute de lei pe bilete de VIP, asa ca m-am resemnat iar cu boxele la maximum.

Dar ce sa vezi? Tot umbland dupa chilipiruri la bilete de avion, dau peste promotia celor de la Ryanair, adica, pardon, Laudamotion si hop si legatura… metalica.

Pe 16 august, Metallica concerteaza la Viena, pe stadionul Ernst Happel Stadion. Intrarea incepand cu ora 18 pm. Biletele incep de la 85 euro cele mai ieftine, daca le iei de pe site-ul oficial si nu de la revanzatori.

Pana la Viena te duce Ryanair cu cateva zeci de euro. Si atunci, de ce nu ti-ai face un pachet de weekend la Viena?

Pleci frumusel joi, 15 august, ca tot e sarbatoare si te intorci duminica,18 august, avionul te costa in momentul asta 85 de euro dus intors. De vrei sa pleci joi si sa te intorci luni, te va costa doar 65 de euro si un suvenir pentru seful ingaduitor.

Cazarea iara nu e o problema. De esti fan Metallica, nu vei stramba din nas la un hostel si te va costa vreo 75 de euro in camera cu 4 paturi, pentru 3 zile.

Adaugam biletul de concert cam 100 de euro si iesim la frumusica suma de 260 de euro. Punem cardul de transport 15 euro si mancam ceva cat stam acolo, cam 350 de euro. Plimbarea este libera, o multime de obiective gratis in Viena si iaca pachetul de weekend e gata! 

Ce ziceti, va bagati?

Ce poți vizita la Viena într-o singură zi

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*