Circuit în Asia Centrală: Kirgizstan, Uzbekistan, Kazahstan (Almaty)

Print Friendly, PDF & Email

August 2018 – Circuit in Asia Centrala: tur in care se va vizita Kirgizstan, Uzbekistan, precum si principalul oras al Kazahstanului, Almaty.


Zbor Turkish Airlines cu urmatorul program:
18 August Bucuresti – Istanbul 21.35 – 23.00
19 August Istanbul – Almaty 00.45 – 09.00
02 Septembrie Taskent – Istanbul 02.40 – 05.45

02 Septembrie Istanbul – Bucuresti 07.10 – 08.30


Sursa: Wikipedia

Program circuit:
19 august: Sosire in Almaty, cazare la hotel, tur de oras;
20 august: Drum spre Bishkek, cazare, tur de oras;
21 august: Vizita bazarului din Bishkek, drum spre lacul Issyk Kul cu oprire la Turnul Burana (aflat in patrimoniul Unesco). Pranz intr-o familie kazaha, cina si cazarea intr-o tabara de iurte pe malul lacului;
22 august: Dupa micul dejun, drumetie in canionul Shazkai. Dopa, se revine in tabara de iurte pentru pranz, iar dupa pranz o demonstratie de vanatoare cu ajutorul vulturilor. Apoi satul Kochkor unde se va lua cina.  Cazare intr-o familie locala
23 august: Drum spre lacul Son Kul prin pasul Kalmak Ashuu (3665 metri). Pranz si cazare intr-o tabara de iurte. Dupamasa, o demonstratie de montat iurtele. Cine va dori, va putea sa practice calaria (25 usd/2 ore cost suplimentar)
24 august: Drum spre Kazarman prin pasul Moldo Ashuu (3660 metri), pranzul pe drum, cina si cazare la o familie locala
25 august: Drum spre Aslanbob, un sat foarte frumos situat la marginea unei paduri de nuci. Cina si cazare la o familie locala.
26 august: Drum spre Osh, al doilea oras ca marime al Kirgizstanului, situat pe drumul matasii. Se vor vizita principalele obiective ale orasului. Cazare la hotel.
27 august: Trecerea frontierei in Uzbekistan, apoi se va calatori spre Ferghana. Pe drum se vor vizita vizita centrele mestesugaresti de la Margilan si Yodgorlik. Cazare la hotel in Ferghana.
28 august: Transfer la Tashkent, cu oprire si vizitare a orasului Kokand. Cazare la hotel in Tashkent.
29 august: Dimineata, tren spre Bukhara unde se va ajunge in jurul orei 11. Dupamasa, plimbare prin fabulosul oras desprins parca din 1001 nopti. Cazare la o pensiune in orasul vechi Bukhara.
30 august: Transfer spre Samarkand, cu vizitare pe drum a orasului Shakhrisabz. Cazare la o pensiune in Samarkand.
31 august: Vizita ghidata minunatului oras si principalelor sale obiective. Cazare Samarkand

1 septembrie: Dimineata libera in Samarkand, drum spre Tashkent. Scurta odihna la hotel. La ora 23 transfer la aeroport pentru zborul spre casa.


Informatii suplimentare:
Pret:1950 euro si cuprinde: zboruri, cazari, transport intern, ghizi locali, intrari la obiective, mic dejun, 4 pranzuri, 5 cine.
Pretul nu include: taxele de viza aproximativ 120 usd, bauturile la mese, bacsisurile aproximativ 40 usd.
Suplimentul de camera single: 280 euro
Grup maxim: 11 persoane.
La inscriere se achita un avans de 500 euro, urmand ca diferenta sa fie achitata in 2 transe de 725 euro: una pana in 30 aprilie si cea de-a doua pana in 30 iunie 2018.

Lasă o impresie sau un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*